ресторанти и барове

Вижте повече за нашите 4 бара и ресторанта тук.

местонахождение е албена

Хотел Калиакра се намира на самия морски бряг. Вижте на картата тук.
 

Екскурзии и забележителности

 

Назад в миналото

Посещение на Аладжа манастир - най-известният скален манастир по Българското Черноморие, на уникалния природния феномен "Побити камъни" и на катедралния храм "Свето Успение Богородично", един от символите на морската ни столица. 

Дегустация на български вина

Възможност да усетите букета от аромати и да вкусите от най-добрите вина, произвеждани с традиции по земите ни. 

Варна - Делфинариум

Посещение на Варненския Делфинариум, единственият на Балканския полуостров, една от най-забавните атракции, които Варна ще Ви предложи.

Балчик - нос Калиакра

Посещение на комплекс "Двореца" - резиденция на румънската кралица Мария, разположен в парк от 10 ха, пешеходна разходка по нос Калиакра - живописен природен резерват, свързван с много легенди.

Българска сватба

Вечер в автентичната обстановка на чифлика в село Прилеп, участие в ритуала "Българска сватба". Богата вечеря с типични блюда от националната кухня, напитки, много музика и танци.

Българска фиеста

Прекрасна вечер в ресторанта на открито "Орехите", богата фолклорна и вариететна програма и единствения по рода си танц върху жарава (нестинарски танц). Изобилие от ястия и напитки на националната кухня.

Несебър

Подарете си един романтичен ден по Южното Черноморие до Несебър, "градът на четиридесетте църкви", разположен на красив полуостров, един от най-старите градове в Европа, наследник на древно-тракийската култура.  

 Страна и хора - град Шумен

Запознайте се с вътрешността на страната!Презентация на различни породи елитни коне в конезавода "Кабиюк", фолклорен празник в Преслав, фотопауза в подножието на скалния релеф "Мадарски конник", обект от списъка на Юнеско за световно културно наследство.

Джип сафари

Екстремен преход с военен джип в красивата Батовска гора, много изненади и незабравими преживявания!

 Яхт-пикник

Панорамна разходка с яхта в Балчишкия залив. Обяд на пустинен бряг. Риболов и забавления.